Beton hakwerk, betonbreekwerk en betonsloopwerk en wanden hakken

Betonboringen Zeeland is gespecialiseerd in de kleinere sloopwerken zoals betonhakwerk, betonbreekwerk, betonsloopwerk en het hakken van vloeren en wanden. Op plaatsen met weinig ruimte of waar het constructief moeilijke plaatsen hebben wij de geschikte oplossing. We hebben de beschikking over een ruim assortiment aan machines waarmee het betonwerk snel en doeltreffend kan worden uitgevoerd.

Onze graafmachines met hydraulische sloophamers gaan geen betonconstructie uit de weg. Met rupsdumpers en shovels dragen wij zorg voor het afvoeren van al het puin.

Sloop John 121
Sloop John 124
Sloop John 126
Sloop John 128
Sloop John 135
Sloop John 139
Sloop John 144
Sloop John 145
Sloop John 153
Sloop John 174

INFORMATIE OPVRAGEN
Betonboringen Zeeland
Torentrans 179
4336 KJ Middelburg

KVKnr : 81881207
BTWnr.: 003464918B50

06 53 405672
info@betonboringen-zeeland.nl

Klantreferenties

 • “Ze hebben de moeite gedaan om ervoor te zorgen dat het water wat voor het boren wordt gebruikt geen vlekken achterliet. Tijdens het boren werd het water m.b.v. een waterzuiger netjes weggezogen. Complimenten hiervoor! Ik raad ’Betonboren Zeeland’ graag aan! ”

  Johan Mulder

   

 • “Ik vind het prettig om met jullie samen te werken. Jullie komen jullie afspraken na en zijn altijd bereid na goed overleg om dingen in het werk aan te passen. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.”

  Eric Perdaen

  Leenhouts Aannemings-Bedrijf B.V.

 • “In mijn huis een gat in de vloer laten maken t.b.v 2e trap naar de zolder. Mannen werken erg netjes en weten waar ze mee bezig zijn.”

  Fam. Van Pelt

   

 • “Een fijn en hardwerkend bedrijf waar goede service en kwaliteit geleverd word. Betonboringen Zeeland staat altijd klaar wanneer wij ze nodig hebben en leveren top werk. ”

  Installatiebedrijf Westrate Kortgene

   

Onze opdrachtgevers
Website: Elloro