Sloopwerken

Van kleine- tot grootschalige sloopprojecten

De tijd dat slopen werk was voor mannen met grote hamers en alles met veel geweld plaatsvond is lang voorbij. Bij slopen draait het om efficiëntie, milieu en het scheiden van afvalstoffen, met het oog op maximale besparing op kosten en milieu. Onze ervaring in sloopwerk en grondwerk is zeer breed. Regelmatig voeren wij specialistische projecten uit in een gecompliceerde omgeving. Daarnaast hebben wij de laatste jaren onze know-how aangewend in grootschalige sloopprojecten.

Elke medewerker binnen Betonboringen Zeeland is specialist op het eigen vakgebied en dankzij de intensieve  samenwerking met de andere bedrijven kunnen wij grote en multidisciplinaire projecten efficiënt uitvoeren. Bovendien is het machinepark modern en zeer divers, waardoor wij projecten geheel zelfvoorzienend uit  kunnen voeren. Onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit verschillende sectoren, wat ons innovatief denken gestimuleerd heeft.

Wij kunnen onze diensten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

049
Hakken (2)
Hakken (3)
Hakken
Sloop Grondwerk Zeeland
Trap 014
Trap 016
Trap 021
Trap 026
Trap 028
Trap 031
Trap 045
Website Fotos 046
Website Fotos 081
Website Fotos 085
Website Fotos 110
INFORMATIE OPVRAGEN
Betonboringen Zeeland
Torentrans 179
4336 KJ Middelburg

KVKnr : 81881207
BTWnr.: 003464918B50

06 53 405672
info@betonboringen-zeeland.nl

Klantreferenties

 • “Ze hebben de moeite gedaan om ervoor te zorgen dat het water wat voor het boren wordt gebruikt geen vlekken achterliet. Tijdens het boren werd het water m.b.v. een waterzuiger netjes weggezogen. Complimenten hiervoor! Ik raad ’Betonboren Zeeland’ graag aan! ”

  Johan Mulder

   

 • “Ik vind het prettig om met jullie samen te werken. Jullie komen jullie afspraken na en zijn altijd bereid na goed overleg om dingen in het werk aan te passen. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.”

  Eric Perdaen

  Leenhouts Aannemings-Bedrijf B.V.

 • “In mijn huis een gat in de vloer laten maken t.b.v 2e trap naar de zolder. Mannen werken erg netjes en weten waar ze mee bezig zijn.”

  Fam. Van Pelt

   

 • “Een fijn en hardwerkend bedrijf waar goede service en kwaliteit geleverd word. Betonboringen Zeeland staat altijd klaar wanneer wij ze nodig hebben en leveren top werk. ”

  Installatiebedrijf Westrate Kortgene

   

Onze opdrachtgevers
Website: Elloro