Vloerverwarming aanleggen

Vloervarmingen bieden een hoog comfort

Met een vloerverwarming kunt u de meest ideale temperatuurverdeling verkrijgen in een woon- en werkomgeving. Steeds meer mensen kiezen voor een vloerverwarming, omdat dit het hoogste comfort biedt.

Vloerverwarming is hygiënisch, mooier en gezonder voor mensen met een allergie. Hierbij zijn vloerverwarmingen zeer energieeffiecient zodat u bewust omgaat met het milieu.

De voordelen van een vloerverwarming

 • De opbouw van warmte gaat van de vloer naar het plafond, op leefhoogte is de temperatuur perfect.
 • Geen zichtbare verwarmingselementen in de woonkamer. Dit is niet alleen mooier maar geeft ook winst aan ruimte.
 • Zeer energiebesparend! De temperatuur kan 1 à 2 graden lager ingesteld worden.
 • Een uitkomst voor mensen met allergieproblemen of astma. Het systeem reduceert de kans op huisstofmijt , geeft minder stofcirculatie en geeft een betere luchtvochtigheid.

Infrezen van vloerverwarming

De meeste woningen zijn voorzien van een betonnen vloer met daarop een dekvloer (afwerkvloer). Bij het infrezen komen de vloerverwarmingsbuizen in deze bestaande dekvloer te liggen.

Vloerverwaming kan zowel als hoofdverwarming en als bijverwarming fungeren. Voor het infrezen van de sleuven maken wij gebruik van een zaagmachine die voorzien is van een dik diamant zaagblad die in een keer een sleuf maakt. Uiteraard gebeurt dit stofvrij. Hierdoor is het mogelijk om in elke afwerkvloer te frezen (behalve door tegels).

Via de pagina contact kunt een prijs aanvragen voor een complete installatie van vloerverwarming, ingeslepen in de dekvloer, incl. montage leidingwerk, groepsverdeler en pompschakelaar. Dit is de meest voorkomende manier van vloerverwarming installeren en tevens de voordeligste.

Trap 040
Trap 041
Trap 042
Trap 046

INFORMATIE OPVRAGEN
Betonboringen Zeeland
Torentrans 179
4336 KJ Middelburg

KVKnr : 81881207
BTWnr.: 003464918B50

06 53 405672
info@betonboringen-zeeland.nl

Klantreferenties

 • “Ze hebben de moeite gedaan om ervoor te zorgen dat het water wat voor het boren wordt gebruikt geen vlekken achterliet. Tijdens het boren werd het water m.b.v. een waterzuiger netjes weggezogen. Complimenten hiervoor! Ik raad ’Betonboren Zeeland’ graag aan! ”

  Johan Mulder

   

 • “Ik vind het prettig om met jullie samen te werken. Jullie komen jullie afspraken na en zijn altijd bereid na goed overleg om dingen in het werk aan te passen. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.”

  Eric Perdaen

  Leenhouts Aannemings-Bedrijf B.V.

 • “In mijn huis een gat in de vloer laten maken t.b.v 2e trap naar de zolder. Mannen werken erg netjes en weten waar ze mee bezig zijn.”

  Fam. Van Pelt

   

 • “Een fijn en hardwerkend bedrijf waar goede service en kwaliteit geleverd word. Betonboringen Zeeland staat altijd klaar wanneer wij ze nodig hebben en leveren top werk. ”

  Installatiebedrijf Westrate Kortgene

   

Onze opdrachtgevers
Website: Elloro