Aanleggen van renovatiekokers

Vochtproblemen onder uw vloer?

Indien u vochtproblemen onder uw vloer heeft is het aan te raden renovatiekoker te laten plaatsen. Het leveren, boren en plaatsen van renovatiekokers behoort tot een van onze specialiteiten.

Ventileren van kruipruimte en woonomgeving

Met een lange boor kunnen via de buitenmuur tot in de kruipruimte ventilatiegaten gemaakt worden en voorzien worden van renovatiekokers. Afhankelijk van de grootte van de kruipruimte en de grondsoort waarop de woning staat, wordt nauwkeurig berekend hoeveel kokers er nodig zijn om het de kruipruimte goed te ventileren.

Leveringsprogramma ventilatieroosters

Deze ventilatiepijpcombi is geschikt voor het achteraf aanbrengen van de ondervloer-ventilatie in kruipruimten van woningen en gebouwen. De variabele hoek instelling maakt toepassing in vele situaties eenvoudig mogelijk.

Naast deze twee modellen zijn nog zeer veel varianten te bestellen.

Renovatiekokers1
Renovatiekokers2
Renovatiekokers3
Renovatiekokers4
Renovatiekokers5
Renovatiekokers6

INFORMATIE OPVRAGEN
Betonboringen Zeeland
Torentrans 179
4336 KJ Middelburg

KVKnr : 81881207
BTWnr.: 003464918B50

06 53 405672
info@betonboringen-zeeland.nl

Klantreferenties

 • “Ze hebben de moeite gedaan om ervoor te zorgen dat het water wat voor het boren wordt gebruikt geen vlekken achterliet. Tijdens het boren werd het water m.b.v. een waterzuiger netjes weggezogen. Complimenten hiervoor! Ik raad ’Betonboren Zeeland’ graag aan! ”

  Johan Mulder

   

 • “Ik vind het prettig om met jullie samen te werken. Jullie komen jullie afspraken na en zijn altijd bereid na goed overleg om dingen in het werk aan te passen. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.”

  Eric Perdaen

  Leenhouts Aannemings-Bedrijf B.V.

 • “In mijn huis een gat in de vloer laten maken t.b.v 2e trap naar de zolder. Mannen werken erg netjes en weten waar ze mee bezig zijn.”

  Fam. Van Pelt

   

 • “Een fijn en hardwerkend bedrijf waar goede service en kwaliteit geleverd word. Betonboringen Zeeland staat altijd klaar wanneer wij ze nodig hebben en leveren top werk. ”

  Installatiebedrijf Westrate Kortgene

   

Onze opdrachtgevers
Website: Elloro