Betonboringen: boren in zware materialen

Van 12 tot 1200 mm door gewapend beton, asfalt, natuursteen etc.

Met behulp van onze geavanceerde apparatuur boren wij van groot tot klein op elke gewenste diameter van 12 mm tot 1200 mm door gewapend beton, asfalt, natuursteen en andere materialen. Onze beton boringen worden uitgevoerd met hoge nauwkeurigheid voor een hoogwaardig eindresultaat.

U kunt hierbij denken aan het:

Betonboringen Zeeland - Een betrouwbare partner

Betonboringen Zeeland boort ze allemaal! Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten betonboringen. Wij boren in de door u gewenste richting (horizontaal, verticaal naar beneden, verticaal naar boven of schuin).

Wij boren in de door u gewenste richting (horizontaal, verticaal naar beneden, verticaal naar boven of schuin) en in diverse soorten materialen waaronder beton, asfalt, kalkzandsteen, metselwerk en kanaalplaatvloeren.

Vochtproblemen onder uw vloer?

Indien u vochtproblemen onder uw vloer heeft is het aan te raden renovatiekoker te laten plaatsen. Het leveren, boren en plaatsen van renovatiekokers behoort tot een van onze specialiteiten.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, een prijsindicatie of offerte.

 

037
Alles 035
Alles 036
Alles 040
Alles 041
Boren (2)
Boren (3)
Boren (4)
Boren (5)
Boren

INFORMATIE OPVRAGEN
Betonboringen Zeeland
Torentrans 179
4336 KJ Middelburg

KVKnr : 81881207
BTWnr.: 003464918B50

06 53 405672
info@betonboringen-zeeland.nl

Klantreferenties

 • “Ze hebben de moeite gedaan om ervoor te zorgen dat het water wat voor het boren wordt gebruikt geen vlekken achterliet. Tijdens het boren werd het water m.b.v. een waterzuiger netjes weggezogen. Complimenten hiervoor! Ik raad ’Betonboren Zeeland’ graag aan! ”

  Johan Mulder

   

 • “Ik vind het prettig om met jullie samen te werken. Jullie komen jullie afspraken na en zijn altijd bereid na goed overleg om dingen in het werk aan te passen. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.”

  Eric Perdaen

  Leenhouts Aannemings-Bedrijf B.V.

 • “In mijn huis een gat in de vloer laten maken t.b.v 2e trap naar de zolder. Mannen werken erg netjes en weten waar ze mee bezig zijn.”

  Fam. Van Pelt

   

 • “Een fijn en hardwerkend bedrijf waar goede service en kwaliteit geleverd word. Betonboringen Zeeland staat altijd klaar wanneer wij ze nodig hebben en leveren top werk. ”

  Installatiebedrijf Westrate Kortgene

   

Onze opdrachtgevers
Website: Elloro