Betonzagen & Zaagwerk

Voor iedere situatie een passende zaagmachine

Wij zagen in wanden voor deur- en raamsparingen en complete doorbraken. Voor iedere situatie hebben wij een passende zaagmachine en kunnen wij zorgen voor water of stof beperkende maatregelen.  

Zagen in beton

In vloeren kan Betonboringen Zeeland bijvoorbeeld trapgaten, convectorputten, dilatatievoegen, kruipluiken of lichtkoepels zagen. Met onze vloer-zaagmachines kunnen wij u uitstekend van dienst zijn voor het zagen van asfalt of vers beton.

Wellicht vindt u op deze pagina niet de dienst waarnaar u op zoek bent. Er zijn echter talloze mogelijkheden met betrekking tot zaagwerk, de kans is groot dat betonboringen Zeeland u prima kan helpen. Wij kijken graag in overleg met u om de mogelijkheden te bespreken. Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Alles 021
Alles 026
Alles 032
Betonblokken Zagen
Betonzagen Stempelwerk
Betonzagen
Betonzagen2
Betonzagen3
Betonzagen4
Betonzagen5
Betonzagen6
Betonzagen7
Betonzagen8
Wandzagen Zaagwerk
Website Fotos 018
Website Fotos 039
Website Fotos 108
Website Fotos 149
Zaagwerk Beton Deur Zagen Eindresultaat
Zaagwerk Beton Deur Zagen
Zagen (2)
Zagen

INFORMATIE OPVRAGEN
Betonboringen Zeeland
Torentrans 179
4336 KJ Middelburg

KVKnr : 81881207
BTWnr.: 003464918B50

06 53 405672
info@betonboringen-zeeland.nl

Klantreferenties

 • “Ze hebben de moeite gedaan om ervoor te zorgen dat het water wat voor het boren wordt gebruikt geen vlekken achterliet. Tijdens het boren werd het water m.b.v. een waterzuiger netjes weggezogen. Complimenten hiervoor! Ik raad ’Betonboren Zeeland’ graag aan! ”

  Johan Mulder

   

 • “Ik vind het prettig om met jullie samen te werken. Jullie komen jullie afspraken na en zijn altijd bereid na goed overleg om dingen in het werk aan te passen. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.”

  Eric Perdaen

  Leenhouts Aannemings-Bedrijf B.V.

 • “In mijn huis een gat in de vloer laten maken t.b.v 2e trap naar de zolder. Mannen werken erg netjes en weten waar ze mee bezig zijn.”

  Fam. Van Pelt

   

 • “Een fijn en hardwerkend bedrijf waar goede service en kwaliteit geleverd word. Betonboringen Zeeland staat altijd klaar wanneer wij ze nodig hebben en leveren top werk. ”

  Installatiebedrijf Westrate Kortgene

   

Onze opdrachtgevers
Website: Elloro